Tuesday, 7 September 2010

Renovated French Village House

Interior designer Eva Gnaedinger brought life back to this village house located between Avignon and Uzes in France. Most of its original features like the stone and beams, some of the walls and the staircase have been kept. A mixture of rustic, French and modern styles were used.

A house of village between Avignon and Uzès ...

A large kitchen with cement floor that preserves a matt

Workplan and stone sink TavelView on the side dining

Each room has its own style ...

Chamber of Snow White ...A room in the rough
Bare walls in the master bedroom. At first glance the master bed seems to be floating.

Room narrow but very high ceilingA magnificent staircase with stone steps

A applies gold leaf restoredIn light of the lamps ...

A barn is comfortable pool houseStones recovered to edge the pool

Sitting area in the pool house. Reclaimed stones were used for the edge of the pool.

View of the poolhouse and pool.

All images from here.

Stumble Upon Toolbar

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop